Verzend- en retourbeleid

Verzending

Na afronding van de bestelling worden handtassen binnen 15 tot 20 werkdagen verzonden via de dienstverlening van Bpost naar het door u opgegeven adres. Alle handtassen worden op bestelling gemaakt. De levertermijn staat bij elke handtas beschreven. Indien uw bestelling wegens omstandigheden toch vertraging oploopt, zal u hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld. U ontvangt bij verzending een bevestiging via mail met het track- en trace nummer van Bpost.

Momenteel verzenden we enkel binnen België en Nederland. Had u graag besteld vanuit een ander land? Aarzel niet om contact op te nemen met info@vanmencxel.com en we bekijken voor u de verzendmogelijkheden.

 

Levering

Uw bestelling is maximaal 4 werkdagen onderweg.

Duurt het toch iets langer?

Mogelijk is BPost langs geweest wanneer u niet thuis was. Kijk dan zeker nog eens in uw brievenbus om na te gaan of u geen nota vindt om uw bestelling af te halen in een postpunt in de buurt. Door feestdagen, weekends en vakantiesluitingen schuift uw verzending mogelijks op. Vakantiesluitingen worden steeds aangekondigd op de homepagina

Als de leveringstermijn overschreden is, kan u contact opnemen met onze klantendienst op info@vanmencxel.com of via ons contactformulier

 

Toch een opmerking of bent u niet tevreden?

Van Mencxel hanteert een hoge kwaliteitsgarantie. Elke handtas of elke accessoire wordt zorgvuldig gemaakt en gecontroleerd voor verzending. Zo hopen wij dat u 100% tevreden bent met uw aankoop. Is er toch iets niet in orde met het product of met de levering? Neem dan contact op  binnen 7 kalenderdagen na ontvangst  via info@vanmencxel.com of via het contactformulier.

Indien uw levering niet correct is, kan u gebruikmaken van onze retourprocedure om uw goederen terug te sturen. Zodra wij het teruggestuurde artikel/pakket in originele staat en verpakking hebben ontvangen, storten wij het bedrag van het artikel/pakket integraal terug, tenzij we alsnog het correcte artikel kunnen leveren uit voorraad.

Indien u uw product/pakket retourneert, betaalt uzelf deze verzendingskosten. Ruilen ter plaatse is toegestaan en is volledig gratis. Het artikel/pakket dient wel in goede staat, onbeschadigd en in originele verpakking aangeboden te worden.

 

Welke verzendkosten betaal ik?

Verzendkosten België
Bij aankoop van aparte stuks - tot een aankoopbedrag van 100 EUR - bedraagt de verzendkost 5 EUR
Bij elke aankoop vanaf 100 EUR is de verzending binnen België gratis.

Verzendkosten Nederland
Bij aankoop van aparte stuks - tot een aankoopbedrag van 100 EUR - bedraagt de verzendkost 7,45 EUR
Bij elke aankoop vanaf 100 EUR is de verzending naar Nederland gratis.